Mitt 2013, oktober-december

Oktober 2013: Hade mysfrukostar i sängen. Köpte fler höstskor. Fick fler fina blommor :) Pluggade in i det sista. Firade mina småbröder ♥ Blev sjuk igen. Första snön föll! Jobbade sista oktober, halloween och tjejkväll på stan, superrolig kväll!
 
November 2013: Myskvällar i min lägenhet. Åt middag ute med fina Jennifer och Sandra för att fira att höstens första kurser var över ♥ Den nya kursen började, och likaså ett evigt pluggande hela hösten som nästan tagit kål på mig... Åkte på tredje förkylningen denna höst. Åt mysfrukost på IKEA med Cornelia! Åkte till Göteborg en helg för shopping, lugn och ro, och en kväll på Liseberg! :)
 
December 2013: Här har det vart julmys hela månaden lång typ, varvat med en himla massa pluggande. Blev riktigt duktig på att blogga igen, så det hoppas vi på att det håller i sig, haha. Fick äntligen börja öppna luckorna i min advenskalender från The Body Shop. Kikade på julkalendern på tv som jag gillade riktigt mycket. Julpysslade, bakade, kollade julfilmer osv. Hade världens finaste jul med världens bästa familj. I mellandagarna har jag nog tagit rekord i slappande för detta år, förutom ett par jobbdagar på helgen. Nyårsafton ser ut att bli lugn då jag inte har något speciellt inplanerat mer än att hjärtat är hemma här iallafall så jag är nöjd. Precis som jag vill ha det. Tacksam för detta år och allt det fört med sig, och otroligt spänd på 2014!