Mitt 2013, oktober-december

Oktober 2013: Hade mysfrukostar i sängen. Köpte fler höstskor. Fick fler fina blommor :) Pluggade in i det sista. Firade mina småbröder ♥ Blev sjuk igen. Första snön föll! Jobbade sista oktober, halloween och tjejkväll på stan, superrolig kväll!
 
November 2013: Myskvällar i min lägenhet. Åt middag ute med fina Jennifer och Sandra för att fira att höstens första kurser var över ♥ Den nya kursen började, och likaså ett evigt pluggande hela hösten som nästan tagit kål på mig... Åkte på tredje förkylningen denna höst. Åt mysfrukost på IKEA med Cornelia! Åkte till Göteborg en helg för shopping, lugn och ro, och en kväll på Liseberg! :)
 
December 2013: Här har det vart julmys hela månaden lång typ, varvat med en himla massa pluggande. Blev riktigt duktig på att blogga igen, så det hoppas vi på att det håller i sig, haha. Fick äntligen börja öppna luckorna i min advenskalender från The Body Shop. Kikade på julkalendern på tv som jag gillade riktigt mycket. Julpysslade, bakade, kollade julfilmer osv. Hade världens finaste jul med världens bästa familj. I mellandagarna har jag nog tagit rekord i slappande för detta år, förutom ett par jobbdagar på helgen. Nyårsafton ser ut att bli lugn då jag inte har något speciellt inplanerat mer än att hjärtat är hemma här iallafall så jag är nöjd. Precis som jag vill ha det. Tacksam för detta år och allt det fört med sig, och otroligt spänd på 2014!

Tisdag 31 december 2013

Hallå där! :) Galet att det är sista gången jag skriver 2013 som datum i rubriken, detta år har gått så himla fort! De senaste dagarna har det inte hänt något speciellt. Jobbade i söndags och igår degade jag runt här i min lägenhet för mig själv. Mamma och Olivia kom över en stund för att kika på mina klänningar, lilsis ville låna en till nyår och jag har ju en hel del fina klänningar så vi hittade en perfekt till henne! :) Idag är det nyårsafton, hoppas ni har massa kul inplanerat! Själv blir det bara jag och my love här hos mig, ska bli skönt att bara ta det lugnt faktiskt. Tog nyss ett bad så nu känner jag mig ren och fin. Ska fixa till mig litegrann senare, lite fin lär man ju vara på nyår liksom. Gott att äta blir det här iallafall: baconlindad kycklingfilé och pannacotta till efterrätt plus en massa frukt.
 
Men nu lär jag städa upp här och fixa med lite annat. Detta blir nog det näst sista inlägget för i år, har ju den sista delen av årsresumén kvar som kommer upp om några timmar. Hoppas ert nyår blir superduperhärligt, för det förtjänar alla att ha! Gott nytt år på er! :) ♥ ♥

Lately

1. Närbild på min lille julgran. 2. Julafton! 3,4,5. Kvällsmysigt i sovrummet med varm glögg och tända ljus. 6. En heldag i sängen med favoritserien Criminal Minds och min kändiscrush - Matthew Gray Gubler ♥ 7. Fick ett "litet" paket från min fina, någon som kan gissa vad det är? ;) 8,9. Gjorde mig fin i håret sista jobbdagen för detta år till ära - sned donut-uppsättning och blommor!