Pluggvecka

Hejsan! :)
 
Hade en härlig helg med bland annat en kväll hos mamma med familjen, så mysigt att åka hem och bara vara! Och igår började en ny vecka med nya tag. Jobbade på eftermiddagen, och resten av kvällen ägnades åt plugg. Det kommer nog hela denna vecka att bestå utav då vi har både inlämning, dugga och seminarium nästa vecka. Idag efter föreläsningen satt jag kvar med Sandra, Josefine och Jennifer en stund och pluggade inför duggan, skönt att få lite gjort.
 
Har precis ätit middag, orkade inte laga till något så det fick bli en matlåda från frysen, tikka masala (eller hur sjutton det nu stavas) som jag lagade i helgen så det satt ju inte helt fel iallafall. Men nu lär jag fortsätta med skolböckerna här.
Ha en fortsatt fin kväll! :)
Louisefoto

Detsamma och sov sött sedan

Svar: Tack så mycket! :)
Jasmine

johanna

Hej! Jag håller på med mitt examensarbete på högskolan, och det kommer att handla om försäljning/kunders köpvanor via internet.

Har du lust att svara på en enkät med ungefär 6-10 frågor om just detta?

Enkäten kommer att läggas upp på min blogg när frågorna är klara samt när jag haft möte med handledare - om hon tycker det är en bra idé. Skriver ett mail kommentar när detta är klart. Du svarar genom att skicka mig ett mail. Svaren är anonyma och visas bara i redovisningen i skolan, det enda som är personligt som du behöver kryssa i är kön & i vilket län du bor.

Tipsa gärna andra killar & tjejer i olika åldrar att svara på min enkät och hjälp mig :)

Tacksam för svar!
/ Johanna