Long time no see

Hallå dääär! :)
 
Haha ni är väl bra härliga som klickar er in här trots att det vart tyst i ett par veckor, ber faktiskt om ursäkt för det. Har inte vart meningen alls, men så mycket annat som kommit i vägen helt enkelt. Har vart mycket skolarbete, jobb både hemma i Falun och även i Glitter-butiken i Borlänge, och massa mer. Mycket som händer just nu bara.
 
Men har ju en massa jag vill blogga om så vet inte varför det blev såhär, haha. Nu vet ni att jag lever iallafall! Ikväll blir det middag ute med favoriterna, kan inte bli mer än perfekt ♥ Så ni får ha en fin lördagskväll ni med, puss på er!

Pluggvecka

Hejsan! :)
 
Hade en härlig helg med bland annat en kväll hos mamma med familjen, så mysigt att åka hem och bara vara! Och igår började en ny vecka med nya tag. Jobbade på eftermiddagen, och resten av kvällen ägnades åt plugg. Det kommer nog hela denna vecka att bestå utav då vi har både inlämning, dugga och seminarium nästa vecka. Idag efter föreläsningen satt jag kvar med Sandra, Josefine och Jennifer en stund och pluggade inför duggan, skönt att få lite gjort.
 
Har precis ätit middag, orkade inte laga till något så det fick bli en matlåda från frysen, tikka masala (eller hur sjutton det nu stavas) som jag lagade i helgen så det satt ju inte helt fel iallafall. Men nu lär jag fortsätta med skolböckerna här.
Ha en fortsatt fin kväll! :)

Tjuvkik på sovrummet

Tänkte bjuda på en liten tjuvkik på mitt sovrum tills jag har fixat resten av bilderna. Haha här är man inte snabb, flyttade ju in i lägenheten i november, men bättre sent än aldrig! Ska försöka fixa resten av bilderna på sovrummet inom en vecka, så visar jag upp de andra rummen senare :)