Tampons for free - HPV

Här kommer ett viktigt inlägg, så jag rekommenderar er att fortsätta läsa!
 
Ska börja med att tipsa om Tampons for free som jag har vart medlem hos i över ett år, de har verkligen gjort min vardag ett snäpp enklare kan man säga. Tampons for free är en tjänst där du genom att vara medlem får hem ett paket med tamponger gratis varje månad, det enda som krävs är att du efter varje utskick går in på hemsidan och svarar på några korta frågor, tar ungefär 1 minut. Det är verkligen 100% gratis, och anledningen till att det kan vara så är att Tampons for free har en samarbetspartner varje månad, som sätter sin reklam på tampongboxen och skickar med information om dem.
Grundarna av Tampons for free har alldeles nyligen startat sin nya hemsida Reddville.se! Där under finns som förut Tampons for free som erbjuder gratis tamponger, direktlänk har du HÄR! Nyheten är nu att man kan även köpa REDD Tampons, såhär säger de om det "Designade tamponger som du får levererat till dig direkt hem i brevlådan en gång i månaden. Du komponerar själv antalet tampongboxar samt vilka storlekar du önskar i storlekarna Mini, Normal och Super. Alla tamponger kostar dessutom lika mycket, REDD är helt enkelt framtidens tampongföretag!"
 

Nu till det viktiga, denna månads samarbetspartner är ingen mindre än företaget Sanofi Pasteur MSD och deras vaccin Gardasil. Denna kampanjs syfte är att sprida kunskap om viruset HPV (humant papillomvirus), kolla gärna in HPV-vaccin.se. HPV är ett virus som bland annat orsakar en av de vanligaste cancerformerna för kvinnor - livmoderhalscancer, men även andra sjukdomar såsom kondylom. Den fantastiska nyheten är att det finns ett vaccin som skyddar mot många av de sjukdomar som orskakas av HPV-viruset. Det har visat sig vara så effektivt att Gardasilvaccinationen har gjorts gratis för alla tjejer mellan 11-19 år. För oss över 20 år finns också Gardasilvaccinet tillgängligt, till och med som en del av högkostnadsskyddet. Hur bra är inte detta? Vaccinet kan tas av kvinnor i alla åldrar, det spelar ingen roll om man haft sex eller inte. Massor av mer information kan ni hitta på HPV-vaccin.se. Läs gärna, detta är viktigt!
 

Då jag är VIP-bloggare hos Tampons for free får jag utöver tampongboxen hem ett speciellt VIP-utskick varje månad, och detta är alltid lika kul! Denna månad fick jag med lite extra broschyrer att dela med mig av, och fick även ett snyggt block och ett USB-minne! Riktigt bra saker, passade speciellt bra till mig som är student. Så tusen tack för detta ♥