Min start på veckan

Hej på er! :)
 
Orkade inte skriva något igår, så tänkte berätta om gårdagen nu istället. Dagen började med att jag vaknade ganska tidigt, gjorde mig iordning och tog det lite lugnt hemma innan det var dags att åka iväg till skolan för att skriva tenta. Dock gick det inte riktigt lika smidigt som jag hade tänkt mig, haha. Det var nämligen snöstorm skulle man kunna kalla det, bussen hemifrån mig in till stan i Falun kom inte fram.. Så Marianne var snäll och skjutsade in mig till stan, tur det! Väl framme på stan skyndade jag mig in på Glitter för att lämna mina skoltider för december/januari, så att jag ska kunna få tider att jobba de dagar jag inte har skola.
 
Sen var det bara att hoppa på bussen till Borlänge, vi hade bestämt oss för att åka riktigt tidigt så vi absolut inte skulle komma sent. Kom fram i god tid och letade reda på tentasalen. Klockan 14:00 började vi skriva, och jag tror jag blev klar nästan två timmar senare.
Efteråt var vi 11 stycken som bestämde oss för att fira att tentorna var över, så vi drog iväg till en kinarestaurang och satt där i några timmar, åt gott och hade det allmänt trevligt. Jag och Sandra beställde in 6-rätters skulle man kunna säga; förrätt, 4 små rätter och efterrätt på det, haha. Behöver jag säga att jag var otroligt mätt efter det? Efter maten drog några hem, och vi andra gick vidare till ett biljardställe. Dock hamnade vi tjejer vid ett bord istället, vi hade mycket intressantare saker att prata om än att spela biljard tydligen, haha.
Vid 20-tiden bestämde vi oss för att åka hem, var så sjukt trött så det var bra härligt att få komma hem och lägga sig på sängen med mina tv-serier på datorn.
Kvällen var verkligen hur trevlig som helst, precis vad jag behövde! Nu har många av mina klasskompisar åkt hem till sina städer, så vi ses inte förrän om en vecka igen. Ska bli underbart skönt med lite lov iallafall.
 
Idag har jag jobbat mellan 09:30-19:15, och dagen har faktiskt gått riktigt fort! Vi fick in en hel del nyheter också, och jag blev helt sjuk när jag fick syn på de nya smyckena till Raw Black. Döskallar i massor, helt kär! Efter jag slutat hoppade jag på bussen hem, hämtade ut ett paket på affären också. Och ni ska bara veta vad det var för galet snyggt i det, hihi.
Men nu orkar jag inte skriva mer, hoppas er start på veckan har vart bra också. Puss
Louisefoto

Så fin du är

Svar: Tack så mycket :)
Jasmine

Jennifer-livet genom mitt objektiv

Fint örhänge!

Svar: Visst är det! :)
Jasmine