Mint green

En mintgrön stickad tröja köpt på H&M för några veckor sen. Var faktiskt ett spontanköp då jag väntade på bussen till skolan och frös så mycket, så hittade jag denna myströja som fick åka på direkt efter köpet! Har använts flitigt sen dess, så himla varm och go ♥ 199 kr kostade den.

Tampons for free - HPV

Här kommer ett viktigt inlägg, så jag rekommenderar er att fortsätta läsa!
 
Ska börja med att tipsa om Tampons for free som jag har vart medlem hos i över ett år, de har verkligen gjort min vardag ett snäpp enklare kan man säga. Tampons for free är en tjänst där du genom att vara medlem får hem ett paket med tamponger gratis varje månad, det enda som krävs är att du efter varje utskick går in på hemsidan och svarar på några korta frågor, tar ungefär 1 minut. Det är verkligen 100% gratis, och anledningen till att det kan vara så är att Tampons for free har en samarbetspartner varje månad, som sätter sin reklam på tampongboxen och skickar med information om dem.
Grundarna av Tampons for free har alldeles nyligen startat sin nya hemsida Reddville.se! Där under finns som förut Tampons for free som erbjuder gratis tamponger, direktlänk har du HÄR! Nyheten är nu att man kan även köpa REDD Tampons, såhär säger de om det "Designade tamponger som du får levererat till dig direkt hem i brevlådan en gång i månaden. Du komponerar själv antalet tampongboxar samt vilka storlekar du önskar i storlekarna Mini, Normal och Super. Alla tamponger kostar dessutom lika mycket, REDD är helt enkelt framtidens tampongföretag!"
 

Nu till det viktiga, denna månads samarbetspartner är ingen mindre än företaget Sanofi Pasteur MSD och deras vaccin Gardasil. Denna kampanjs syfte är att sprida kunskap om viruset HPV (humant papillomvirus), kolla gärna in HPV-vaccin.se. HPV är ett virus som bland annat orsakar en av de vanligaste cancerformerna för kvinnor - livmoderhalscancer, men även andra sjukdomar såsom kondylom. Den fantastiska nyheten är att det finns ett vaccin som skyddar mot många av de sjukdomar som orskakas av HPV-viruset. Det har visat sig vara så effektivt att Gardasilvaccinationen har gjorts gratis för alla tjejer mellan 11-19 år. För oss över 20 år finns också Gardasilvaccinet tillgängligt, till och med som en del av högkostnadsskyddet. Hur bra är inte detta? Vaccinet kan tas av kvinnor i alla åldrar, det spelar ingen roll om man haft sex eller inte. Massor av mer information kan ni hitta på HPV-vaccin.se. Läs gärna, detta är viktigt!
 

Då jag är VIP-bloggare hos Tampons for free får jag utöver tampongboxen hem ett speciellt VIP-utskick varje månad, och detta är alltid lika kul! Denna månad fick jag med lite extra broschyrer att dela med mig av, och fick även ett snyggt block och ett USB-minne! Riktigt bra saker, passade speciellt bra till mig som är student. Så tusen tack för detta ♥

Min start på veckan

Hej på er! :)
 
Orkade inte skriva något igår, så tänkte berätta om gårdagen nu istället. Dagen började med att jag vaknade ganska tidigt, gjorde mig iordning och tog det lite lugnt hemma innan det var dags att åka iväg till skolan för att skriva tenta. Dock gick det inte riktigt lika smidigt som jag hade tänkt mig, haha. Det var nämligen snöstorm skulle man kunna kalla det, bussen hemifrån mig in till stan i Falun kom inte fram.. Så Marianne var snäll och skjutsade in mig till stan, tur det! Väl framme på stan skyndade jag mig in på Glitter för att lämna mina skoltider för december/januari, så att jag ska kunna få tider att jobba de dagar jag inte har skola.
 
Sen var det bara att hoppa på bussen till Borlänge, vi hade bestämt oss för att åka riktigt tidigt så vi absolut inte skulle komma sent. Kom fram i god tid och letade reda på tentasalen. Klockan 14:00 började vi skriva, och jag tror jag blev klar nästan två timmar senare.
Efteråt var vi 11 stycken som bestämde oss för att fira att tentorna var över, så vi drog iväg till en kinarestaurang och satt där i några timmar, åt gott och hade det allmänt trevligt. Jag och Sandra beställde in 6-rätters skulle man kunna säga; förrätt, 4 små rätter och efterrätt på det, haha. Behöver jag säga att jag var otroligt mätt efter det? Efter maten drog några hem, och vi andra gick vidare till ett biljardställe. Dock hamnade vi tjejer vid ett bord istället, vi hade mycket intressantare saker att prata om än att spela biljard tydligen, haha.
Vid 20-tiden bestämde vi oss för att åka hem, var så sjukt trött så det var bra härligt att få komma hem och lägga sig på sängen med mina tv-serier på datorn.
Kvällen var verkligen hur trevlig som helst, precis vad jag behövde! Nu har många av mina klasskompisar åkt hem till sina städer, så vi ses inte förrän om en vecka igen. Ska bli underbart skönt med lite lov iallafall.
 
Idag har jag jobbat mellan 09:30-19:15, och dagen har faktiskt gått riktigt fort! Vi fick in en hel del nyheter också, och jag blev helt sjuk när jag fick syn på de nya smyckena till Raw Black. Döskallar i massor, helt kär! Efter jag slutat hoppade jag på bussen hem, hämtade ut ett paket på affären också. Och ni ska bara veta vad det var för galet snyggt i det, hihi.
Men nu orkar jag inte skriva mer, hoppas er start på veckan har vart bra också. Puss