Onsdag 28 november 2012

Hejsan! :)
 
Nu har jag snart inget internet igen, mitt mobila bredband tar slut om en halvtimme typ. Om allting fungerar som det ska så ska jag ha internet till helgen igen, men vi får väl se hur det blir. Jag har iallafall fixat ett par inlägg att tidsinställa under tiden jag är "borta", bland annat svaren från frågestunden. Så blir det inte helt tyst här!
 
Idag har vi haft två föreläsningar i skolan, först Svenska detaljhandelsföretag mellan 10:00-12:00, sen hade vi en timmes paus. Var med Sandra och Josefine en stund tills deras tåg gick, de åker hem till sig i några dagar nu. Satt och åt lunch med Emma, Ida och Jenny därefter. Vi hade en hel del intressanta diskussioner kan man säga, lät väl som världens mest tragiska människor när vi pratade om hur "bekväm" man blir ibland. Skönt att höra att man inte är ensam om vissa saker iallafall, haha! Efter det hade vi Extern redovisning mellan 13:00-15:00, och därefter åkte vi hem. Jag gick runt på stan en stund när vi kommit fram till Falun, köpte lite nödvändigt till lägenheten och sa hej till Linda på jobbet! Och nu är jag hemkommen, så ska väl fixa med lite saker innan det är dags att laga middag.
 
Just nu sitter jag här i soffan och trycker i mig munkar som blev kvar här sen igår, underbart gott. Min familj var ju här och hjälpte mig med lite saker, bland annat så har jag fått upp mina gardiner så nu ekar det inte längre i rummen, haha.
Men ni får ha det så bra nu de närmaste dagarna, som sagt så har jag tidsinställt ett par inlägg men annars så hörs vi när mitt internet är igång som det ska. Puss&Kram :)
Karin

Munkar är sååå gott!

Svar: Visst är det! :)
Jasmine