Upp till praktiken

Godmorgon! :)

Har legat vaken i sängen i några timmar nu, dags att gå upp och äta frukost. Klockan 12 börjar min sista dag på praktiken på Glitter, helkonstigt att det redan gått fyra veckor. Hoppas på att denna dag blir lugnare än igår! Vet inte om ni läste Aftonbladet igår, men det stod iallafall om det även där, det var nämligen ett rån i en av butikerna i gallerian där Glitter ligger. Det var på morgonen, och vi hörde allting. Jag och Linda stod och pratade med en kund när vi hörde hur det verkligen brakade loss, fast vi förstod inte vad det var förren senare när kunden kom tillbaka till oss och berättade vad det var som hänt. Lite sjukt att man var så pass nära!

Går till 19:15 ikväll, så vi får se när vi hörs nästa gång. Kanske hinner tidsinställa ett inlägg också, vi får se. I vilket fall som helst får ni ha en jättefin torsdag och sista maj, imorgon börjar sommaren officiellt! ♥
Louisefoto

Ursh va äckligt när sånt händer.

Tror du att du kan få komma tillbaka dit ?

Ha en fin Torsdag :)

sofie

okej, det är bara bra med mig också! vad ska du göra idag då? :)Och åååh, vilken fin bild!

Josefine- We all have a story to tell♥

Hihi, tack!:D

VICKISO.COM

Hej, vad gör du idag? :)

Linnea

Har det redan gått 4 veckor på din praktikplats?! Känns seriöst som det var för bara någon vecka sen du skrev om att du skulle praktisera där, skit vad tiden bara flyger iväg.. hehe :)

Alexandra

Å va fin du är :)