Nytt från H&M


Passade på att shoppa lite från H&M igår då de hade clubdagar. Det blev dessa enkla svarta shorts från H&M Barn, perfekta på mina promenader i sommar. Och så blev det även en blus i en underbar blå färg, den är jättefin på! Båda kostade endast 49:50, men med club-rabatten så betalade jag ca 90 kr för båda tillsammans, riktigt nöjd!

Upp till praktiken

Godmorgon! :)

Har legat vaken i sängen i några timmar nu, dags att gå upp och äta frukost. Klockan 12 börjar min sista dag på praktiken på Glitter, helkonstigt att det redan gått fyra veckor. Hoppas på att denna dag blir lugnare än igår! Vet inte om ni läste Aftonbladet igår, men det stod iallafall om det även där, det var nämligen ett rån i en av butikerna i gallerian där Glitter ligger. Det var på morgonen, och vi hörde allting. Jag och Linda stod och pratade med en kund när vi hörde hur det verkligen brakade loss, fast vi förstod inte vad det var förren senare när kunden kom tillbaka till oss och berättade vad det var som hänt. Lite sjukt att man var så pass nära!

Går till 19:15 ikväll, så vi får se när vi hörs nästa gång. Kanske hinner tidsinställa ett inlägg också, vi får se. I vilket fall som helst får ni ha en jättefin torsdag och sista maj, imorgon börjar sommaren officiellt! ♥