Fredag 30 mars 2012

Hallå där! :)

Börjar med att säga grattis till världens bästa Julia som fyller 20 år idag!! ♥ Kan inte fatta att det går så fort, känns som att det var nyss vi hängde runt på Vikaskolan och var coola, haha. Hoppas din dag har vart perfekt! :)

Själv har jag haft en bra dag sen sist jag skrev. Jag och bror kom hem till pappa på eftermiddagen, sen dess har vi bara umgåtts och haft trevligt, och jag har myst massa med underbara Liam, lillplutten. Men nu på kvällen har jag börjat känna mig hängig, hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Nu när jag för en gångs skull inte har tid med det, nästa vecka har jag iallafall två viktiga möten inbokade, sen vill jag ju såklart hinna vara ute så mycket som möjligt! Får kurera mig rejält nu i helgen. Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på veckans avsnitt av The Vampire Diaries och The Secret Circle. Ha det fint så hörs vi imorgon!

My Friday morning


Hej på er! Startade denna fredag med en härlig frukost i soffan med datorn i knät. Frukosten bestod som ni kan se ovan av en tallrik fil med flingor (det som var kvar i paketet, haha), ett äpple och en kopp chai latte. Inte helt fel! Efter frukosten snörade jag på mig skorna och drog mig ut på en timmes promenad, men den var inte riktigt lika härlig som den brukar vara... Först blåste det så mycket att det såg ut som jag gick och storgrät, haha. Sen började det hagla? Jaja, jag kom hem till slut iallafall. Nu håller jag på att städa och packa, ska gå hem till pappa om en liten stund. Ha en fin fredag!

May the odds be ever in your favor

Igår var jag och Julia på bio, vi såg The Hunger Games! Jag hade inga speciella förväntningar på filmen, visste faktiskt inte så mycket om den. Så det var kul att äntligen se en film där jag inte läst böckerna innan, vilket typ aldrig händer annars ;) Men filmen var så himla bra! Blev riktigt positivt överraskad, jag som annars är väldigt kräsen när det kommer till filmer. Och så är det ju ett stort plus att det blir tre filmer då böckerna är en triologi. Men nu måste jag bara läsa böckerna, haha. Ska få låna första boken av Julia så snart vi ses, längtar.

Update: Om jag skulle ge filmen ett betyg mellan 1-10, så skulle det nog bli 8. Och det är väldigt högt för att vara från mig! Det som drar ner lite är att på vissa ställen var det så skakigt filmat, så man hängde inte riktigt med att se vem som var vem, och blev ganska yr. Haha. Men annars var den verkligen superbra!