Nya shorts

Ännu ett fynd ifrån Stockholm. Hittade dessa grymt snygga jeansshorts på Bikbok, för halva priset! De sitter verkligen perfekt på mig, så jag är hur nöjd som helst med detta köp. De hade massor av fint på rean, men trots att jag (och C också för den delen, haha) hade med typ tre gånger så mycket som man fick ha med in i provrummet var det dessa shorts och en sak till som fick följa med mig hem. Visar det andra sen!

Lördag 30 juni 2012

Godmorgon lördag! :)
 
Sista juni, och här är det alldeles blött på marken. Inte mig emot då jag jobbar. Mellan 12:00 och 15:30 blir det idag, en kortdag alltså. När jag slutat tänkte jag kika runt på stan lite medan jag väntar på bussen, och funderar på att köpa med mig en låda jordgubbar hem att ha tills ikväll. Det är ju trots allt lördag, så lite kvällsgott ska jag nog fixa mig trots att jag jobbar imorgon också. Hoppas ni får en fin lördag vad ni nu hittar på, så hörs vi senare! ♥

Ny stickad tröja

Ett stycke stickad tröja, inköpt på H&M i Stockholm den 13:e juni. Jättemysig, enkel och passar till i princip allt. Har redan hunnit använda den en hel del, och fler gånger kommer det att bli. 100 kr fick jag ge för den.