Fredags

Tänkte jag skulle skriva om i fredags nu, har inte hunnit gjort det fram tills nu, haha. Startade iallafall fredagen med att få hem mitt paket från Members jag beställde förut, jättenöjd med innehållet så det blir att behålla. Låg ute i solen fram tills 15-tiden då jag drog hem till Malin för mer sol, mys, prat och lite gott att äta. Hade en riktigt bra eftermiddag, och drog hem igen vid 17:30 :)
 
Väl hemma hoppade jag in i duschen och fixade mig lite smått, åt middag med familjen för att sedan möta upp Cajsa senare på kvällen. Vi tog cyklarna bort till Adam där det var fest, himla skönt att cykla en så solig sommarkväll, trots att man kanske inte har den bästa konditionen, haha. Var jättetrevligt där, visst kunde det ha slutat på ett litet bättre sätt men det var kul så länge det varade! Träffade massa folk, både gamla vänner och helt nya människor.
Vid tolvtiden på kvällen/natten fick jag och Cajsa skjuts med David och Niclas, så vi slapp cykla hela vägen hem igen. Släpptes av vid pizzerian vid mig typ, så cyklade jag med Cajsa halvvägs hem till henne så hon skulle slippa cykla själv hela vägen. Stannade vid ett ställe för att säga hejdå, men blev att stå kvar och prata en bra stund. Trodde att vi hade stått där typ en kvart men det vart tydligen 1½ timme, haha! Jaja, så går det väl när man har mycket att prata om. Till slut sa vi hejdå iallafall, och jag kom hem runt tvåtiden på natten tror jag. Hade en riktigt bra fredag, absolut inget att klaga över!

New shoes

De perfekta jobb-/vardagsskorna! Köpte dessa på Din Sko för ett par veckor sen, och de är verkligen jättebra att ha på jobbet. Bekväma som sjutton, och så blir man någon centimenter längre på köpet vilket kan vara behövligt ibland.