Nobel

Ska det vara fint så ska det! Haha nej men jag måste bara få visa upp mina fantastiska bestick jag fick när jag flyttade in i min lägenhet. Känns bra att äta med riktiga finbestick tillsammans med IKEA-tallrikar, det bästa av två världar kan man säga, haha. Såhär står det om Nobel-besticken: "Nobel-besticken är designade av silversmeden och glaskonstnären Gunnar Cyrén och gjordes speciellt för att markera 90-årsdagen av Nobelpriset 1992. Sedan dess används besticken varje år vid den stora Nobelmiddagen i Blå hallen i Stockholm." Jag har två uppsättningar av dessa, alltså 32 delar totalt. Tycker de är så sjukt snygga, riktigt rejäla bestick men ändå med en fantastisk design som jag verkligen älskar!

Min jul

Hallå där! :)
 
Hoppas ni haft en jättefin jul nu, jag hade det verkligen hur bra som helst med min fina familj! På julaftonen var vi med pappa detta år, och den blev att firas hemma hos min låtsasmammas föräldrar. Massor av god mat, trevligt sällskap och fina julklappar, en alldeles perfekt julafton med andra ord. På juldagen var det dags för "julafton nr 2" hemma hos mamma, och den var precis lika bra som dagen innan. Så länge jag får spendera dem med världens finaste familj så kan det inte bli annat än perfekt i mina ögon ♥
 
Efter två dagars ledighet (jobbade dagen innan julafton) och vilande blev det sedan två dagars jobb efter det. Då var det minsann slut på lugnet kan man säga, allt skulle förberedas inför mellandagsrean och såklart är det ju packat med folk på stan då så det var fullt upp i butiken precis hela dagarna. Men kul är det! Nu är jag ledig tills det är dags att åka tillbaka till högskolan i januari, men mina dagar består just nu av endast plugg, plugg och mera plugg. Har tenta i extern redovisning snart, och helt ärligt så kan det kanske bli en omtenta för mig då jag var dum nog att inte prioritera denna kurs från början så har alldeles nyligen öppnat böckerna, bra där haha. Vi får helt enkelt se hur det blir sen!
 
Ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång, och imorgon är det ju dessutom nyår. Ta hand om er! :)
Det blev inte alls många bilder tagna denna jul, det var mest lillebror som lekte runt med min kamera istället, haha! :)