Stockholm 13 juni - Del 2

Som sagt så spenderade jag och Cornelia en dag i Stockholm den 13 juni i år. Här kommer andra delen med text och bilder!
 
Efter en hel dags shopping och annat trevligt så började det dra ihop sig till hemfärd. Vi spenderade den sista tiden med att gå runt och bara njuta av kvällssolen, de fina vyerna och såklart använda kamerorna lite. På vägen hittade vi världens största fiskmås tyckte vi, och skyndade oss fram med kamerorna. Kan ju berätta att när jag kom hem sedan och visade bilderna, så fick jag höra att det inte alls var en fiskmås, utan en trut! Fågelexpert var man ju alltså inte direkt, haha.
 
Det sista vi gjorde innan vi hoppade på tåget var att köpa med oss lite gott att äta, och sedan var det bara att åka hemåt. Tågfärden hem var hur härlig som helst, bara sjunka ner i säterna, inspektera dagens fynd och snacka massa strunt. Innan vi visste ordet av var klockan runt 22 på kvällen och vi var hemma i Falun igen. Hade en, enligt mig, perfekt dag i huvudstaden med min fina vän. Kunde inte önskat mig så mycket mer ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna

så fint! vill också åka till stockholm :))

Svar: Ja det är verkligen fint där! :)
Jasmine

Åsa♥

Hej! (:
Jag tänkte bara passa på att säga, att jag är tillbaka till bloggandet efter pausen! Har bloggat typ en vecka elr mer, men kika gärna in så ofta det går :)
Just nu har jag dagens blogg igång, så anmäl dig gärna!
Kram Åsa!