Sista augusti

Good morning! :)
 
Jaha, då var det sista augusti nu då. Nu börjar snart hösten på allvar, så mysigt!
 
Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska göra mig iordning och allt det där innan det är dags att åka iväg. Har endast en föreläsning idag, mellan 10:00-12:00, så det blir en riktig kortdag. Ikväll ska jag göra en ganska rolig sak men tänkte nog skriva mer om det senare. Ni får ha en jättefin fredag kära ni, puss&kram

Stockholm 13 juni - Del 2

Som sagt så spenderade jag och Cornelia en dag i Stockholm den 13 juni i år. Här kommer andra delen med text och bilder!
 
Efter en hel dags shopping och annat trevligt så började det dra ihop sig till hemfärd. Vi spenderade den sista tiden med att gå runt och bara njuta av kvällssolen, de fina vyerna och såklart använda kamerorna lite. På vägen hittade vi världens största fiskmås tyckte vi, och skyndade oss fram med kamerorna. Kan ju berätta att när jag kom hem sedan och visade bilderna, så fick jag höra att det inte alls var en fiskmås, utan en trut! Fågelexpert var man ju alltså inte direkt, haha.
 
Det sista vi gjorde innan vi hoppade på tåget var att köpa med oss lite gott att äta, och sedan var det bara att åka hemåt. Tågfärden hem var hur härlig som helst, bara sjunka ner i säterna, inspektera dagens fynd och snacka massa strunt. Innan vi visste ordet av var klockan runt 22 på kvällen och vi var hemma i Falun igen. Hade en, enligt mig, perfekt dag i huvudstaden med min fina vän. Kunde inte önskat mig så mycket mer ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning morning

Godmorgon! :)
 
Har lite beslutsångest just nu.. Ska åka med bussen som går 11:15, och vet inte om jag ska kolla på sommarfinalen av Pretty Little Liars nu eller om jag ska vänta tills jag kommer hem ikväll. Vill ju verkligen se avsnittet men isåfall måste jag verkligen stressa sen, haha. Vi får se hur jag gör, i vilket fall som helst kommer jag sitta på bussen in till stan om drygt en timme.
 
Idag har jag två föreläsningar, en i "grundläggande ekonomistyrning" och en i "handelsföretagens villkor och särart", dessutom är det fotografering för våra passerkort. Dagen beräknas vara slut vid 17-tiden.
Hoppas ni får en härlig onsdag, kram!