Dagens (utomhus), 31/1-2011

Ville bara visa den fina jackan jag hade på mig idag! Lånade den av mamma, så den är inte så ny, och har ingen aning om vart den kommer ifrån. Jag älskar den! ♥

Måndag 31 januari 2011

Hejsan! :)

Har ni haft en bra måndag? Det har jag haft! Började skolan 12:10 med arbetsmiljö. Vi fortsatte med vårt grupparbete, fast jag och Åsa kände det mer som att vi försökte komma på bra svar och sedan höll med Oscar och Eric när de sa något. Vi fattade ju knappt något av det vi läste XD Men det verkade på läraren som vi lyckats rätt bra med svaren iaf. Efter den lektionen hade vi medieproduktion, där vi inte gjorde mycket mer än att fika. Jag, Linnéa och Stina har en intervju att göra på onsdag, så vi hade inget att göra idag. Efter det åkte vi ner på stan, där jag stod och pratade en stund med Mika, Linnéa och Stina om allt och inget. Sen tog jag och L en tur inne på Gina innan jag åkte hem.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, så hörs vi senare!

Ny kofta

Denna svarta kofta köpte jag i torsdags när jag var på Kupolen! Jag hittade den inne på Only, och den var nedsatt till bara 65 kr. ♥ Den är jättefin på, varm och mysig :)