Onsdag 31 augusti 2011

Hej där! :)

Idag jobbade jag mellan 06-15, sen har jag bara tagit det lugnt sen jag kom hem. Är helt slut, så det ska bli skönt att få sova. Jobbar inte imorgon, så jag får verkligen sova ut! Fast jag hoppas att de behöver mig någon mer gång, tycker faktiskt om att få göra något på dagarna.

Jag kollade nyss på Pretty Little Liars, och det var sista avsnittet för i år. Nu är det "mid season-break", så resten av säsong 2 börjar i januari igen (förutom ett extra avsnitt i oktober). Detta avsnitt var sjukt bra, så jag vet inte hur jag ska orka vänta tills det börjar igen. Får väl glädjas åt att mina favoritserier börjar igen nu i september! Gossip Girl och Vampire Diaries alltså.

Tror jag ska kolla på någon film nu, om jag inte somnar. Vi hörs imorgon! ♥
Annelii ☆ -Anneliswebb.blogg.se

- Snygg bild :)Jag hoppas du får en BRA start på den nya månaden ! ;p

Mika

Åhåå, vart jobbar du? ^^

Blir det någon skola för dig förresten? =)

David

du är jävligt snygg! <3

Jasmine

Jasmine svarar:David: Du är snygg baby! :) <3

Mimmi Naveed

Länkbyte? ;)

malinlima

finis!

Stephanie aminoff

Vilken fin blogg jag kommit till, verkligen jätte fin :D Kolla gärna in min och var med i tävlingen om smycken för 200 kr (a)PS. är med i en tävling där man kan vinna en I phone 4 om man får många röster på en bild, alla inlägg med en fjäril på bild har en länk som man går in på och klickar på rösta. Gör gärna det, jag kan lägga till på bloglovin om du röstar :DHär kommer länken också (A) http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-stephanie-lomma-fjaril