Onsdag 31 augusti 2011

Hej där! :)

Idag jobbade jag mellan 06-15, sen har jag bara tagit det lugnt sen jag kom hem. Är helt slut, så det ska bli skönt att få sova. Jobbar inte imorgon, så jag får verkligen sova ut! Fast jag hoppas att de behöver mig någon mer gång, tycker faktiskt om att få göra något på dagarna.

Jag kollade nyss på Pretty Little Liars, och det var sista avsnittet för i år. Nu är det "mid season-break", så resten av säsong 2 börjar i januari igen (förutom ett extra avsnitt i oktober). Detta avsnitt var sjukt bra, så jag vet inte hur jag ska orka vänta tills det börjar igen. Får väl glädjas åt att mina favoritserier börjar igen nu i september! Gossip Girl och Vampire Diaries alltså.

Tror jag ska kolla på någon film nu, om jag inte somnar. Vi hörs imorgon! ♥

The Lying Game


Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på The Lying Game. Som för övrigt verkar som en lovande serie, men inte i klass med Pretty Little Liars förstås. Sen gillar jag inte att tvillingarna i serien spelas av samma person, vet att det brukar vara så, men det är inte lika roligt när de spelar "mot varandra". Jaja, imorgon ska jag upp och jobba igen, vi hörs någon gång efter det! ♥