3 nya nagellack

Åhlens har ett ta 3 betala för 2-erbjudande på Depends nagellack just nu, så då passade jag på att köpa på mig tre nya när det ändå var så billigt. 50 kr för tre stycken är ju nästan ingenting! Det första är ett vitt lack (nr 031), då mitt gamla tagit slut, älskar vitt på sommaren. Det andra är orange, nästan korallfärgat (nr 124). Det sista är hur snyggt som helst, metallic/silverfärgat (nr 223).

Nu återstår ett problem: vilket lack ska jag använda först? ^^

Sista april

Godmorgon på er! :)

Igår drog David med mig ner på stan för han ville kolla på lite kläder. Det roliga var att det var jag som köpte lite saker istället. Det brukar vara så, att när det är jag som vill åka och shoppa då är det han som fyndar. Haha. Jag tänkte visa några av sakerna senare idag iallafall, så får ni se!

Åh jag måste bara berätta att jag såg typ världens finaste tatuering igår! Det var en tjej som hade tatuerat in konturerna av en dalahäst, på handleden. Den var så himla enkel, och fin ♥ Haha ni kanske inte tycker att en dalahäst låter så fint, men det var det verkligen. Längtar tills jag tatuerar mig!!

Idag är det iallafall sista april, själv har jag inga speciella planer för idag. Ska nog grilla något, och vara med David! :) Men nu tänkte jag gå upp och äta frukost, min mage skriker efter mat ^^

Såhär fint är det utanför mitt fönster nu ♥