Fototävling: vinn ett starfilter


Tillsammans med tvspelsweb.se har jag nu chansen att låta er tävla om ett starfilter/stjärnfilter! Det är en tävling för er med blogg!

Vad är ett starfilter? Ett starfilter är ett filter som sätts fast längst ut på objektivet på en systemkamera. När man då fotar en ljuspunkt (till exempel ett värmeljus, gatlykta, solen osv) bildas en slags stjärna av ljuspunkten. Det blir en riktigt snygg effekt som piffar upp fotot en hel del! Det finns starfilter med 4x, 6x och 8x, siffran står för hur många strålar stjärnan har.
Vill du se exempel? Klicka HÄR!Hur är man med och tävlar?

  1. Välj ut ett foto du tävlar med, och det ska alltså ha något med temat att göra.
  2. Skriv ett inlägg på din blogg där du lägger upp bilden du tävlar med. Du ska även länka till mig (http://jiaess.blogg.se) och till det starfilter du vill ha. HÄR kan du se vilka som finns.
  3. Lämna en kommentar i detta inlägg om att du är med i tävlingen! Skriv där även länken till ditt tävlingsinlägg så jag hittar det lättare :)
Temat är som sagt "ett ljus i mörkret". Du väljer själv hur du tolkar det, för dig kanske det är en fin vän, en soluppgång eller något helt annat.

Regler för ditt bidrag:
1. Fotot måste vara taget av dig.
2. Inga kollage.
3. Det får vara redigerat.

Sista anmälningsdag är söndag 31 oktober kl 23:59, alltså innan måndagen. Efter det väljer jag ut 3 finalister som ni sedan får rösta fram vinnaren på! Enkelt va? :D

TÄNK PÅ! Starfilter har olika storlekar, eftersom objektiv har olika storlekar. Tar du en annan storlek på filtret än ditt objektiv kommer det inte att passa. Du kan läsa mer om storlekar under varje filter på hemsidan.

Undrar du över något, mejla mig på jiaess.blogg@hotmail.com. Jag svarar alltid :)

Alexaandra - ♥

Tack för att du sa till! :)

-Cajsa (Fotoblogg)

Åh, undrar om man ska vara med eller ej. :) vad tycker du? Jo, jag är nog med i alla fall.. :) Hihi

-Cajsa (Fotoblogg)

Kolla så jag har gjort rätt. :D jag är med i din tävling som jag lovade att jag skulle vara. :)http://hallgreen.blogg.se/2010/october/tavling-hos-jasmine.html#commentKanske inte den bästa bilden ;)